HienoStella

Pieni Taidekauppa

Muistipelit

Olemme valmistaneet yhteistyössä helsinkiläisen Easydesign Oy:n kanssa tieto- ja taktiikkapelejä, jotka ovat perinteisestä muistipelistä hiukan kehittyneempiä ja monimutkaisempia pelejä. Niitä pelataan osittain samalla tekniikalla kuin muistipelejä, kortteja kääntämällä pöydästä. Mutta pelilogiikka on haastavampi ja tietosisältö monipuolisempi. Etukäteistietoa ei tarvita, mutta pelejä pelatessa saattaa jäädä muistiin uutta tietoa. Pelit sopivatkin mainiosti lasten lisäksi myös aikuisten pelattavaksi.
Nämä pelit ovat myös oiva apu muistin kohennukseksi ikääntyville. Aihepiirejä löytyy läheltä tavallisten ihmisten kiinnostuksen kohteita. Valittavana on Lintu-peli, Perhoset ja toukat-peli, Metsän ekosysteemi-peli, Ötökkä-muistipeli ja Kala-peli.

Kaikissa meillä myynnissä olevissa luontoaiheisissa peleissä on Jakke Haapasen taidokas akvarellikuvitus.
Kortit ovat tukevaa ja käyttöä kestävää kartonkia. Pakkaus on valmistettu polypropeenista ja se voidaan polttaa energiajätteenä tai kierrättää muovinkeräyksessä. Täysin suomalainen tuote! Hinta 20e/peli. Toimitus 7e/lähetys.


Jakke Haapanen - Taidemuistipeli

Muistipeli sisältää 28 erilaista paria Jaken surrealistisista öljyvärimaalauksista. Hinta 20e, toimitus 7e/lähetys.


Korut

HienoStellan korut ovat huolella valmistettua käsityötä. Koruvalikoimassa on mm. kapussikoruja, eli erilaisista kuvituksista valmistettuja koruja, joissa kuva on liimattu lasiteliimalla kuperan kuvaa suurentavan lasin alle. Näitä ovat esimerkiksi lintu- ja perhoskorumme, joista kummastakin löytyy lukuisia eri lajeja jotka kaikki pesivät tai esiintyvät Suomessa. Jokaisesta lintulajista on tehty koiras ja naaras eri korvakoruun. Vaikka toisinaan nämä ovatkin täysin samannäköiset keskenään. Koruosan koko on 20x20mm. Hinta 24e, toimitus3e. Saatavana on myös kaulakoruja. Voit tiedustella näitä  meiltä suoraan.


Suosimme korujen valmistuksessa myös luonnonmateriaaleja. Tästä esimerkkinä veden rannalle huuhtomista männyn juurista valmistamamme kaula- ja korvakorut, jotka olemme nimenneet Roots of Finland.


Sähköjohdoista valmistetuissa rannekoruissa olemme käyttäneet kierrätysmateriaaleja korujen valmistuksessa.


Kaikki metalliset korunosat, eli korvakorukoukut, ketjut, lukot yms. ovat ruostumatonta terästä, kirurginterästä joka sopii yleensä kaikille korujen käyttäjille, myös allergioista kärsiville.


Nurin ja Kurin

Nurin ja Kurin -tuotteemme on valmistettu Suomessa yhteistyössä HienoStella ja Kureeri/Easydesign Oy. Kirjan syntymisen lähtökohtana on ollut suomen kielen kauneus ja rikkaus, sekä luonnon katsominen hauskasta kulmasta ja lasten rikkaan mielikuvituksen ruokkiminen.  Kirja ei ole kuitenkaan pelkästään lastenkirja, se on myös taidekirja, runokirja, luontokirja, kuvakirja. Se sopii kaikenikäisille nostamaan hymyn huulille. Toivomuksemme on että kirja herättää kiinnostuksen luontoa ja muita ympärillämme olevia asioita kohtaan. Mikä mandariinisorsa on ja miltä se oikeasti näyttää?
Kirjan alkuperäiset kuvitukset ovat Jakke Haapasen öljyvärimaalauksia. Mustavalkokuvat ovat saman taiteilijan tussitöitä. Kirjaan sukellus on pieni surrealistinen taidenäyttely.
Kirjan tekstit: Mika Myllyneva, kirja on painettu Otavan Kirjapainossa 2019
Kirja toimitetaan tukevassa pahvikuoressa.  Hinta 20e, toimitus 7e/lähetys, eli samassa lähetysmaksulla kulkee myös muita tuotteitamme.


Nurin ja Kurin - Go Fish-korttipeli

Go Fish-pelin tarkoituksena on kerätä mahdollisimman monta neljän samanlaisen kortin nippua. Korteissa on samat hahmot kuin Nurin Ja Kurin-kirjassa. Hauska ja vauhdikas peli, joka kehittää mm. muistia. Ikäsuositus 3-99 vuotta, pelin kesto noin 15-20 min. Pakkaus sisältää 52 korttia sekä peliohjeet suomeksi.
Korttipelejä on saatavana hyvin pieni rajoitettu erä. Pelirasian kansikuva saattaa vaihdella. Hinta 17e, lähetys 7e/lähetys.


Nurin ja Kurin - muistipeli

Muistipelissä on 28 erilaista hassua eläinhahmoa. Pakkauksessa on mukana myös lista kuvineen oikeista hahmoista, joka helpottaa otusten tunnistamista. Hinta 20e, lähetys 7e.