HienoStella

Pieni Taidekauppa

HienoStella - korut

HienoStellan korut ovat huolella valmistettua käsityötä.  Tervetuloa koruostoksille Kalkkihiekankuja 6, 00980 Helsinki. Paikanpäällä näet koko koruvalikoiman, joka on runsaampi kuin tässä esillä oleva. Lisäilemme koruja sivustolle sitä mukaa kun ehdimme.

Kaikki metalliset korunosat, eli korvakorukoukut, ketjut, lukot yms. ovat ruostumatonta terästä, kirurginterästä joka sopii yleensä kaikille korujen käyttäjille, myös allergioista kärsiville.

Lintu- ja perhoskorut

Koruvalikoimassa on mm. kapussikoruja, eli erilaisista kuvituksista valmistettuja koruja, joissa kuva on liimattu lasiteliimalla kuperan kuvaa suurentavan lasin alle. Näitä ovat esimerkiksi lintu- ja perhoskorumme, joista kummastakin löytyy lukuisia eri lajeja jotka kaikki pesivät tai esiintyvät Suomessa. Jokaisesta lintulajista on tehty koiras ja naaras eri korvakoruun. Vaikka toisinaan nämä ovatkin täysin samannäköiset keskenään. Koruosan koko on 20x20mm. Hinta 24e, toimitus3e kirjeenä. Saatavana on myös kaulakoruja. Kuvissa näkyy erilaisia lintu- ja perhoslajeja, joita on kuvissa olevien lisäksi runsaasti lisää. Kysy jos kaipaat jotain tiettyä lajia, sellainen saattaa löytyäkin!


Roots of Finland

Suosimme korujen valmistuksessa myös luonnonmateriaaleja. Tästä esimerkkinä veden rannalle huuhtomista männyn juurista valmistamamme kaula- ja korvakorut, jotka olemme nimenneet Roots of Finland. Kuvissa esimerkkejä.


Virta

Sähköjohdoista valmistetuissa rannekoruissa olemme käyttäneet kierrätysmateriaaleja korujen valmistuksessa, hylättyjä sähköjohtoja. Myymälästämme löytyy runsas värivalikoima.


Hiirenkorvat

Hiirenkorva-korut on valmistettu ylijäämänahkapaloista. Nämä ovat erittäin pehmeitä ja kevyitä koruja, mukavia käytössä. Hiirenkorvia löytyy lukuisissa eri väreissä.

Canvas - korut

Canvas-korut ovat nimensä mukaisesti maalauskankaasta valmistettuja korvakoruja. Materiaali on taidemaalarin ylijäämää, pala taideteosta joka ei päätynyt myyntiin.

Linnunpöntöt

Linnunpönttökorut on valmistettu luonnonmateriaaleista; puiden luovuttaneista oksista ja kaarnasta tai tuohesta. Jokainen pikkuruinen korvakorupari on uniikki käsityön taidonnäyte.