HienoStella

Pieni Taidekauppa

VikaTikki - ompelimoHienoStellalla on syksyllä -23 avattu ompelimo Helsingin Vuosaaressa! Ompelimolla korjataan ja tuunataan naisten, miesten ja lasten vaatteita, sekä kodin tekstiilejä.  Kysy rohkeasti mikäli kaapissasi lojuu korjausta kaipaava vaate tai tekstiili. Hinta-arvion teettäminen on maksutonta eikä sovituksista veloiteta erikseen. Hinnasto on suuntaa-antava. 

Voit tuoda tekstiilit korjaukseen yhdessä sovittuna aikana. Mikäli asut kaukana tai kulkeminen on muuten hankalaa, niin voit postittaa tekstiilit ompelimolle. Otathan siinä tapauksessa yhteyttä, niin sovitaan toimituksesta. Valmiit työt postitetaan takaisinpäin postimaksua 7€ vastaan.

Toimitusaika korjauksille on 1-2 viikkoa, riipuen silloisesta työmäärästä ompelimolla. Maksuna käteinen, korttimaksu tai MobilePay.

Ajanvaraus

Voit ottaa yhteyttä tai katsoa suoraan ajanvarauskalenteristamme sinulle sopivan ajan ompelimokäynnille. 

Yhteystiedot

Puhelut ja tekstiviestit: 0414344875/Jaana
Sähköposti: vikatikki@hienostella.fi
Facebook: VikaTikki


Ompelimolla valmistuu satunnaisesti myös oman malliston tekstiilituotteita. Tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaan pukuompelijan ammattitutkinnolla. Löydät VikaTikissä valmistuneita tuotteita Helsingistä Redin Kierrätyskeskuksen SHM Storesta, jossa VikaTikillä on oma osasto.