Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Muu design

Täällä esittelemme vaihtelevasti joitakin muita tuotteitamme. Voit tiedustella meiltä niiden saatavuutta sähköpostitise: taidekauppa@hienostella.fi

 

Perhoset ja toukat- peli

Odotettu peli on ilmestynyt! 

Tässä pelissä etsitään perhoselle oikeaa toukkaa, jotka muodostavat yhdessä parin. Pareja on 28kpl.

 

 

Lintupeli

Jakke Haapasen kuvittama lintupeli toimii perinteisen muistipelin keinoin. Siinä etsitään lintuparin uros ja naaras. pelissä on yhteensä 28 eri lintulajia. 

Suunnittelu: Easydesign Oy ja Jakke Haapanen. Valmistaja: Easydesign Oy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katu-korut

 

Helsinkiläiset Katu-korut on valmistettu dokumentoimalla vanhoja käytöstä poistettavia katukylttejä. Näiden nostalgisten korujen materiaali on kovaa mainostoimiston ylijäämämateriaalia, korvakorut ovat todella kevyet. Valmistamme nostalgisia Katu-koruja pääasiassa korvakoruina. 

Katu-koruja löytyy verkkokaupastamme: MadeBy

 

 

 

Metsän ekosysteemi- muistipeli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Easydesign on valmistanut metsävisan nimekkäiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Jakke Haapanen on tehnyt tähän tietopeliin upean kuvituksen. Metsän ekosysteemi-muistipeli on ilmestynyt vuoden 2016 alussa. 

 

Ötökkämuistipeli

Jakke Haapasen kuvittama, Suomessa valmistettu muistipeli sisältää 28 erilaista (56 yhteensä) kaunista pyöreää korttia Suomen luonnossa piileskelevistä ötököistä. Korteissa on ötököiden kuvien lisäksi lajinimet. Pelissä tarvitaan ja kehitetään muistia. Upeat kuvat lisäävät kiinnostavuutta. Ötökkä-muistipeli sopii erinomaisesti kaikenikäisten yhteiseksi peliksi.

Laatikon (18x7x4cm) päällinen on tukevaa muovia, joka kulkee kätevästi mukana ja kestää kuljetusta ja käyttöä. Kortit ovat tukevaa 2mm paksua kartonkia. 

Suunnittelu: Easydesign Oy ja Jakke Haapanen. Valmistaja: Easydesign Oy

 

Kala-muistipeli

Jaken kuvittama kalastusaiheinen muistipeli sisältää 14 suomalaista kalaa ja näille sopivia pyyntivälineitä ja luontaista ravintoa, joita pelissä etsitään muistipelin tavoin värikoodeilla. Peli opettaa kalastamaan oikeilla välineillä tiettyjä kaloja ja kertoo mitä näiden kalojen luontainen ravinto on. Sopii kolmesta vuodesta ylöspäin, mutta tämän pelin äärellä viihtyy aikuisetkin! 

Suunnittelu: Easydesign Oy ja Jakke Haapanen. Valmistaja: Easydesign Oy