HienoStella

Pieni Taidekauppa

HienoStella - tuotteet

Valmistamme erilaisia taidetuotteita jotka sopivat erinomaisesti vaikkapa lahjaksi, tuliaiseksi jne. Esittelemme täällä kotisivuillamme tuotteita sitä mukaa kun ehdimme niitä tänne lisätä. Olet tervetullut katsomaan ja valitsemaan tuotteita suoraan pienestä myymälästämme osoitteessa Kalkkihiekankuja 6, 00980 Helsinki. Sovitaan yhdessä ajankohta, jotta olemme varmasti paikalla. Lähetämme tuotteita myös postitse mikäli asut kaukana tai et muuten pääse käymään. Postitusmaksu on 7e, pienet tuotteet voimme postittaa myös kirjeenä 3euron hinnalla.


Nurin ja Kurin

Nurin ja Kurin -tuotteemme on valmistettu Suomessa yhteistyössä HienoStella ja Kureeri/Easydesign Oy. Kirjan syntymisen lähtökohtana on ollut suomen kielen kauneus ja rikkaus, sekä luonnon katsominen hauskasta kulmasta ja lasten rikkaan mielikuvituksen ruokkiminen. Kirja ei ole kuitenkaan pelkästään lastenkirja, se on myös taidekirja, runokirja, luontokirja, kuvakirja. Se sopii kaikenikäisille nostamaan hymyn huulille. Toivomuksemme on että kirja herättää kiinnostuksen luontoa ja muita ympärillämme olevia asioita kohtaan. Mikä mandariinisorsa on ja miltä se oikeasti näyttää?


Kirjan alkuperäiset kuvitukset ovat Jakke Haapasen öljyvärimaalauksia. Mustavalkokuvat ovat saman taiteilijan tussitöitä. Kirjaan sukellus on pieni surrealistinen taidenäyttely.
Kirjan tekstit: Mika Myllyneva, kirja on painettu Otavan Kirjapainossa 2019
Kirja toimitetaan tukevassa pahvikuoressa. Hinta 20e, toimitus 7e/lähetys, eli samassa lähetysmaksulla kulkee myös muita tuotteitamme.


Nurin ja Kurin - Go Fish-korttipeli

Go Fish-pelin tarkoituksena on kerätä mahdollisimman monta neljän samanlaisen kortin nippua. Korteissa on samat hahmot kuin Nurin Ja Kurin-kirjassa. Hauska ja vauhdikas peli, joka kehittää mm. muistia. Ikäsuositus 3-99 vuotta, pelin kesto noin 15-20 min. Pakkaus sisältää 52 korttia sekä peliohjeet suomeksi.
Korttipelejä on saatavana hyvin pieni rajoitettu erä. Pelirasian kansikuva saattaa vaihdella. Hinta 17e, lähetys 7e/lähetys.


Nurin ja Kurin - muistipeli


Muistipelissä on 28 erilaista hassua eläinhahmoa. Pakkauksessa on mukana myös lista kuvineen oikeista hahmoista, joka helpottaa otusten tunnistamista. Hinta 20e, lähetys 7e.