HienoStella

Pieni Taidekauppa

VikaTikissä syntyviä tuotteita

Valmistan tilauksesta erilaisia tuotteita joista on olemassa mallikappale ompelimolla. Tällä tavalla toimien pyrin välttämään varastojen syntymistä. Myymälää on myynnissä myös myyjäisistä myymättä jääneitä tuotteita. Valmiit tuotteet on mahdollista noutaa myymälästämme tai postittaa.

 Postitusmaksu on 7,00e

Olkalaukku

Valmistan tilauksesta reilunkokoisen olkalaukun kätevillä sisätaskuilla. Laukku on mahdollista saada oikean- tai vasemman käden sisätaskujen sijoittelulla. Pääset myös valitsemaan materiaalin laukkuun ompelimolla olevista materiaaleista. Materiaaleina on laadukasta ja ekologista Lennol Oy:n sivuvirtaa. Mikäli et pääse paikanpäälle valitsemaan kankaita, niin lähetän sinulle viestitse kuvia erilaisista mahdollisuuksista. 

Laukun hinta on 110,00ePörröt

Ihanan kevyet ja muhkeat Pörröt valmistuvat myös Lennol Oy:n sivuvirrasta. Pörröt ovat 100% polyesteriä. Pesu koneessa 30 astetta. Kaulahuivi saatavana kahdella pituudella ja värivaihtoehtoina luonnonvalkoinen tai harmaa. Säärystimien yläosa on napakkaa resoria. Valmistetaan ompelimolla tilausten mukaan, joten otathan yhteyttä mikäli haluat omasi talven viimoihin! Napauta kuvaa niin näet kuvat tuotteineen kokonaisina.

Lyhyt kaulahuivi 28,00e

Pitkä kaulahuivi 35,00e

Säärystimet 65,00e


Pussireppu

Pussirepun sisäpuolella on vetoketjutasku. Materiaali on Lennol Oy:n sivuvirtaa, kevyttä 100% polypropeenia. Värivaihtoehtoina punainen tai sisinen eläinkuosi. Valmistan tilauksesta.

Pussirepun hinta 40,00e